Ücretsiz sürücü yedekleme programı Double Driver

Windows kurulumundan önce sürücü yedeklemek her zaman yapılması gereken bir işdir.Windows kurulumundan sonra sürücü aramakdansa evelden yedekledip , windows kurulumundan sonra yedeklediğiniz sürücüleri bir kaç tıkla geri yüklemek işin en kısa yolu.

Bir çok sürücü yedekleyen program mevcud ama ne yazıkki 20 ila 30 dolar arası lisans ücretleri istemekde ve kullanımı bilmeyene karışık ve zor olan programlardır.

Fakat Double Driver programı hem ücretsiz ufak boyutlu hemde kullanımı çok çok kolay.

Double Driver'ı bu adresden indirip bilgisayarınıza kurun ve çalıştırın.

Program'ı çalıştırdıkdan ve Scan deyin program bilgisayarınızdaki donanımları saniyeler içersinde tarayarak size hangilerinin kendi sürücüleri ile hangilerinin Windows destekli olduğunu gösteren bir liste ile size bilgi verecektir.





Provider bloğunda Microsoft yazanlar Windows desteklidir ve kutucukları işaretli olanlar kendi özel sürücüleri ile çalışan windows'un destek vermediği donanımlardır.

Fakat siz yinede listeyi kontrol edin yedek almak istediğiniz sürücülerin kutucuklarına tikini koyun ve Backup (1) deyin gelen pencerden Browse (2) deyip D: sürücüsüne bir kez tıklatıp seçin (3) ve Tamam deyin sonra ayarları ellemeden 2 nolu pencereye OK (5) deyin. D: sürücüsü yerine başka sürücülerde seçebilirsiniz ve sürücüler için yeni klasör açmanıza gerek yoktur Bilgisayarınızın kullanıcı adı ile aynı olan bir klasör içersine sürücüleri yedekleyecektir.





Ve yedekleme işlemi başlayacaktır..





Yedekleme işlemi sonucunda yedekleme yaptığınız yer otomatik olarak açılcaktır sonrasında programa Close diyebilirsiniz. Artık sürücülerimizi yedeklemiş olduk .





Şimdi rahatlıkla sürücü bulma derdimiz olmadan windows'umuza format atabiliriz.

Windows'umuzu baştan kurduk ve sürücülerimizin yedeğini geri yükleyeceğiz.

Programı tekrar kurun çalıştırın bu sefer Restore diyeceğiz.




Gelen pencereden Localete diyoruz ve yedek sürücülerimizin olduğu klasörü gösteriyoruz ve Tamam diyoruz ve sürücülerimiz tek tek geri yükleniyor.


.

Ücretsiz sürücü yedekleme programı Double Driver için 0 yorum var.

Yorum Gönder

Bu Blog'da yayınlanan tüm makaleler Windows Blog'a aittir.İzin alınmadan hiçbir medya ve web sitesinde kullanılamaz..