ATI , NVidia , Realtek ve Creative sürücülerini tam olarak kaldırma

ATI , NVidia , Realtek ve Creative marka donanımların sürücülerini güncellemek , sürücülerdeki bazı sorunları gidermek veya aynı kategorideki donanım için başka marka donanım kullanmak için sürücüleri sisteminizden tam anlamıyla kaldırmadığınız sürece yaptığınız güncelleme işlemi sorun giderme veya donanım değişimi sağlıklı bir sonuç vermez.

Sürücü güncelleme , sürücüde çıkan sorunlar veya donanım değişimi sağlıklı bir şekilde yapmak için donanıma ait tüm dosya ve kayıt defteri girdileri sanki sisteme hiç kurulmamış gibi kaldırılırsa en iyi sonuç alınır.

Bilindik yöntem olan "Program ekle kaldır" dan kaldırdığınız sürece sistemde bazı atıkları ve kayıt defteri girdileri kalmak da ve bu dosyalar güncelleme , soru giderme veya donanım değişimi aşamasında size sorun çıkartmakta.

Sistemden ATI , NVidia , Realtek ve Creative sürücülerini hiç kurulmamış gibi kaldırmak isterseniz Driver Sweeper size bu konuda yardımcı olacaktır.

Programı indirin Zipli dosyayı bir klasöre çıkartın , dosyadan çıkan Driver Sweeper.exe'yi çalıştırın ve sorunlu veya güncellemek istediğiniz donanımın adını bulup işaretleyin ve Analyse deyin bekleyin.




Tarama sonucu çıkan listeye hiç bir mudahalede bulunmadan Clean deyin.



Temizleme işlemi sonucunda bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Tüm Windows sürümlerine desteği vardır.

Indir

.

ATI , NVidia , Realtek ve Creative sürücülerini tam olarak kaldırma için 0 yorum var.

Yorum Gönder

Bu Blog'da yayınlanan tüm makaleler Windows Blog'a aittir.İzin alınmadan hiçbir medya ve web sitesinde kullanılamaz..